AutomotoGrad ZagrebTech

Brzi i žestoki u Zagrebu: prva utrka ubrzanja

Gradonačelnik Milan Bandić, sa suradnicima, sastao se s organizatorima utrke ubrzanja Brzi i žestoki, predvođenim predsjednikom AK Brzina Dariom Ljubičićem radi dogovora o održavanju utrke u Zagrebu, 4. i 5. lipnja.


Sada smo bili na završnom sastanku na kojem smo se svi složili da utrku selimo u Zagreb, na Aveniju Dubrovnik kod Velesajma, rekao je nakon sastanka Dario Ljubičić. Uz napomenu da je utrka uhodana što se tiče organizacije, istakao je da od Grada Zagreba trebaju dozvole i tehničku podršku, kao i odobrenje za zatvaranje ulica.
Ova utrka okuplja oko 300 sudionika iz BiH, Mađarske, Srbije, Slovenije i drugih zemalja koji se natječaju u četiri kategorije.

Očekujemo oko 20.000  posjetitelja i vjerujemo da ćemo napraviti spektakl kakav Zagreb zaslužuje dodao je predsjednik AK Brzine. Mislim da će ova utrka podići veliku prašinu i podići cijeli auto-sport na višu razinu, a utrku iz Velike Gorice selimo u Zagreb, između ostalog, zato jer nam je Klub registriran u Zagrebu pa će rješavanje nekih tehničkih detalja biti lakše.

Voditeljica podružnice Zagrebačkog velesajma Dina Tomšić napomenula je da su svi događaji koji doprinose održavanju Zagreba na nivou jedne od svjetskih i europskih destinacija i vodeće Europske destinacije dobrodošli, podsjetivši da se početkom travnja održava Zagreb Auto Show. Vjerujemo da će ova dva događanja doprinijeti razvoju automobilske industrije i auto-sporta, a Zagreb nastavlja i dalje s dinamikom kakvu zaslužuje metropola.

 Grad će osigurati sve što je potrebno za sigurnost utrke i gledatelja, kao i organizaciju prometa i javnog prijevoza 4. i 5. lipnja zbog zatvaranja prometa na trasi utrke – od ulice Većeslava Holjevca do križanja Kajzerica-Trnsko u oba smjera, istaknuo je zamjenik pročelnika Gradskog ureda za prostorno uređenje, izgradnju grada, graditeljstvo, komunalne poslove i promet Alan Ordulj.
Evo što je Dario danas objavio na svojem Facebook profilu:

“Toliko sam sretan da ne znam od kud krenuti pa ću krenuti od početka-logično. Od kad sam krenuo sa utrkom Brzi & Žestoki skupa sa svojim timom koji su uz mene od samog početka,(hvala im) od tada imam želju napraviti utrku u gradu i doživjeti filmsku scenu. Evo došao je i taj dan kad vam mogu objaviti vijest da ove godine 04-05.06.2016. Brzi & Žestoki po prvi puta nastupaju ni više ni manje, nego u Zagrebu i to na Aveniji Dubrovnik kod zagrebačkog Velesajma.

Obzirom da sam načuo kako će se taj dio ceste ove godine asfaltirati jer je u lošem stanju, odmah sam se bacio u akciju sa idejom da Brzi & Žestoki nastupe na aveniji. Ovog trena sam bio kog gradonačelnika g. Milana Bandića na sastanku gdje je potvrdio naš projekt skupa sa timom stručnih ljudi i podržava našu utrku jer smatra da zaslužujemo šansu te da odašiljmo dobru vibru što putem društvenih mreža, što međusobnim druženjem na samom eventu.

Pročitajte cijeli članak na automobili.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: automobili.dnevnik autoevolution

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close