SportGrad Zagreb

Brojnim aktivnostima započeo drugi Europski tjedan sporta

Utrkom građana zagrebačkim ulicama, raznim sportskim prezentacijama, radionicama i aktivnostima započeo je drugi po redu Europski tjedan sporta.


Brojni Zagrepčani i njihovi gosti, upravo na poticaj ove hvalevrijedne inicijative Europske komisije, pokazali su zajedničku želju za uvođenjem tjelesne aktivnosti u svakodnevni život kako bi promijenili porazne statistike kako o neaktivnosti tako i o njezinim posljedicama na zdravlje Hrvata.

Uz dosadašnju podršku brojnih hrvatskih uspješnih sportaša i osoba iz javnog života, svoja iskustva na otvaranju Europskog tjedna spota podijelili su košarkaši Cibone, vaterpolisti zagrebačke Mladosti, gimnastičar Marijo Možnik i brojni drugi sportaši.

„Iznimno smo zadovoljni posjetom na samom otvaranju Europskog tjedna sporta. Ove je godine bilo puno više posjetitelja što je pokazatelj da se mijenja svijest svih nas prema aktivnosti, prevenciji bolesti i mogućnošću utjecaja na vlastiti život. Nastavljamo brojnim aktivnostima kroz cijeli tjedan, pozivam sve poslovne subjekte kao i naše građane da nam se pridruže!“ – izjavila je koordinatorica projekta Marija Crnković.

Pročitajte više na slobodnadalmacija.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook / Europski tjedan sporta

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close