GlazbaIzdvojeno

Brojni tamburaši okupili band aid i snimili pjesmu “Banovina naša”

TAMBURAŠI ZA BANOVINU

“Banovina naša” pjesma je posvećena svima onima nastanjenima u tom kraju Hrvatske, a koje je zadesio strašan potres krajem prošle godine i prouzročio ogromne štete, kako one na njihovim domovima, tako i one s psihičkim posljedicama.


Tamburaši za Banovinu su: Stjepan Jeršek Štef, Tomislav Đukić (TS Šokci), Ivan Štivić – Zeko, Tomislav Žajdlik, Marko Birtć i Tomislav Nemet (TS Zvona), Zvonimir Kvesić (Tamburaši Rubato), Miomir Bubalo Miško, Mirko Zovko i Martin Spaić (TS Dukati Široki Brijeg), Josip Seiter (TS Kas). Stihove za pjesmu “Banovina naša” potpisuje Branimir Nikić, a glazbu Tomislav Nemet koji je s Josipom Seiterom raspisao i aranžman. Pjesma je snimana u studiju DigiPin13 u Đakovu.

Spot je sniman na autentičnim potresom pogođenim lokacijama u Sisku, Petrinji i Glini, čijim se Stožerima civilne zaštite zahvaljuju, kao i PU sisačko-moslavačkoj, KUD-u “Hrastovička gora” Hrastovica, te djelatnicima Bistro Pizzerije “Ema” Petrinja.

Posebna zahvala ide pojedincima koji su podržali ovu humanitarnu akciju te svojom prisutnošću (financijski, duhom i tijelom) oplemenili pjesmu i spot: Šime Brkić, Ivan Gečević, Don Branko Čagelj, Tomislav Klarić, Tomo Jagodić Tule, Davor Ljubičić, Tihomir Starčević, Marija Tomljenović, Mile Tomljenović Mima, Željko Zovak, Zvonimir Zovko kao i građanima gradova pogođenih potresom.

Videospot je radio Mario Šulina iz Produkcije Nova iz Đakova.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close