Scena

Brojni izvođači popularne i tamburaške glazbe na požeškom Aurea Festu

Aurea Fest Požega, festival festivala, pod sloganom ‘Sedam dana, sedam noći’ održava se u organizaciji Udruge Aurea Fest Požega i pod pokroviteljstvom Grada Požege od 2014. godine.


Osamnaest izvođača nastupit će na svakoj festivalskoj večeri i predstaviti svoje najnovije pjesme za koje smo sigurni da će naići na oduševljenje publike. U dvjema večerima Požežani i njihovi gosti uživat će u pjesmama nekih od najvećih imena hrvatske popularne glazbe kao i onih koji stvaraju u duhu tradicionalne tamburaške.

Na Festivalu popularne glazbe koji se održava u petak, 1. rujna od 20 sati, nastupit će i: Mejaši, Posegana, Kas, Crno na bijelo, Juraj Galina i Dominik Blaževac, dok će dan nakon na festivalu Zlatne žice Slavonije koji okuplja najpoznatije tamburaške sastave i soliste nastupiti, između ostalih: Dike, Slavonski Dukati, Vlado Bašić, Gospodari tambura i Marija Pavković Snaša.

Croatia Records partner je festivala, a suradnja je ovjenčana izdanjem dvostrukog CD-a s 36 novih pjesama koje će biti izvedene na dvjema večerima: Festivalu popularne glazbe (petak, 1. rujna) i Zlatne žice Slavonije (subota, 2. rujna).

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook Aurea Fest

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close