Grad ZagrebScena

Brojne pogodnosti za posjetitelje INmusic festivala

Posjetiteljima INmusic festivala i ove je godine osiguran besplatan javni prijevoz uz predočenje ulaznice ili narukvice


Ožujsko pivo kao powered by sponzor INmusic festivala je u partnerstvu sa ZET-om i ove godine za sve posjetitelje INmusica organizirao besplatan javni gradski prijevoz ZET-ovim tramvajima iautobusima. Pogodnost besplatnog javnog gradskog prijevoza dio je kampanje ‘Razmisli – kad piješ, ne vozi’.

Posjetitelji INmusic festivala u Zagrebu besplatno se mogu voziti u vrijeme održavanja INmusica (20. – 22. 06. 2016.) te uz predočenje festivalske ulaznice ili narukvice (prilikom ulaska u vozilo ili na zahtjev službene osobe).

Kampanjom ‘Razmisli – kad piješ, ne vozi’ Zagrebačka pivovara želi podignuti svijest o neprihvatljivosti vožnje i konzumacije alkohola te educirati javnost o opasnostima vožnje u alkoholiziranom stanju. Kampanja ‘Razmisli’, koja se provodi od 2008. godine, aktivno zagovara odgovornu konzumaciju alkohola i sigurnog ponašanja u prometu.

Zahvaljujući HŽ Putničkom prijevozu posjetitelji INmusica mogu jeftinije putovati vlakom! HŽ Putnički prijevoz posjetiteljima INmusic festivala odobrava 40% popusta u 1. i 2. razredu redovnih vlakova. Popust se može koristiti od 17. do 24. lipnja 2016. iz svih kolodvora na području Republike Hrvatske i Republike Slovenije do zagrebačkog Glavnog kolodvora i natrag. Povratnu prijevoznu kartu potrebno je na poleđini ovjeriti pečatom organizatora na festivalskom ili kamperskom informacijskom pultu INmusic festivala. Popust se ne može koristiti na relacijama kraćim od 25 km.

Za vrijeme INmusic festivala (20., 21., i 22. lipnja) Jarunom će prometovati dvije posebne festivalske autobusne linije. Festivalski autobusi Jarunom će prometovati od 18 h do 2 sata ujutro te od 20 h do 5 sati ujutro na relacijama od oba ulaza na Jarunu (Hrgovići i Hrvatskog sokola) do ulaza na INmusic festival. Prijevoz festivalskim autobusom je besplatan.

Kako bi se smanjile gužve, te zbog ograničenosti parkirnog prostora, posjetitelji se mole da koriste javni gradski prijevoz i festivalske autobusne linije.

Pročitajte više na jutarnji.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close