Ličko-senjska županijaVijestiDruštvene mrežeTech

Brišemo sve lažne profile iz komentara na Facebooku Lika Cluba

BUDITE HRABRI

Portal Lika Club odlukom redakcije od danas pa sve do 16. svibnja, brisati će sve lažne komentatore sa Facebook stranice, te ih istovremeno izbaciti sa stranice kako bi ih onemogućio od daljnjeg komentiranja


S obzirom da su političari javne osobe i tvrde da su visoko moralni i etični, ne bi smjeli koristiti lažne profile niti se ponašati kao sitni kriminalci, kako bi prividno podignuli svoju vrijednost umanjujući tuđu putem Facebook komentara. Proteklih mjeseci u Ličko-senjskoj županiji aktivno je na desetke lažnih profila, čime se pokazuje manjak hrabrosti i moći za utjecaj na birače. Također, pokazuje se i da nema istine, već se lažima i lažnim profilima pokušava doći na vlast. Na portalu Lika Club u proteklih nekoliko dana pojavilo se nekoliko lažnih profila s 1-10 prijatelja, bez profilne fotografije i točnog identiteta, pa smo odlučili odmah djelovati.

Ono što poručujemo svim čitateljima, je da budu hrabri u isticanju svojih stavova o političkim kandidatima. Imenom i prezimenom, bez vrijeđanja, pozivamo sve građane Ličko-senjske županije da se uključe u najzanimljiviju kampanju u povijesti Ličko-senjske županije. Osim toga, pozivamo i sve političke kandidate na pravednu i konkretnu utakmicu u komentarima, uz napomenu da oni podliježu istim pravilima kao i svaki drugi čitatelj, te će biti obrisani ukoliko budu pisali gluposti ili uvrede.

Budite hrabri!

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Pexels

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close