Ličko-senjska županijaPolitika

U Brinju dodijeljena javna priznanja povodom Dana općine

Obilježavanje Dana gradova i općina, svečarske sjednice i svečarski trenuci, uvijek su prigoda da se dodijele javna priznanje i nagrade zaslužnim pojedincima, udrugama ili institucijama.


Tako je bilo i jučer u Brinju. Za iznimno postignute rezultate u sportu javna priznanja dobili su Mihaela Bolješić i Ivan Mustapić. Za izuzetan doprinos u razvoju predškolskog odgoja i obrazovanja javno priznanje dobila je Ružica Perković,a za za izuzetan doprinos u razvoju osnovnog obrazovanja prof. Marija Vičić.

Za osobit doprinos i suradnju u razvoju cestovne infrastrukture na području općine javno priznanje dobio je dipl.ing Luka Matijević, inače ravnatelj Županijske uprave za ceste. Za počasnog građanina općine Brinje zbog iznimnih zasluga i doprinosa općem napretku i ugledu općine proglašen je Vlade Dasović.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close