Ličko-senjska županijaPolitika

U Brinju dodijeljena javna priznanja povodom Dana općine

Obilježavanje Dana gradova i općina, svečarske sjednice i svečarski trenuci, uvijek su prigoda da se dodijele javna priznanje i nagrade zaslužnim pojedincima, udrugama ili institucijama.


Tako je bilo i jučer u Brinju. Za iznimno postignute rezultate u sportu javna priznanja dobili su Mihaela Bolješić i Ivan Mustapić. Za izuzetan doprinos u razvoju predškolskog odgoja i obrazovanja javno priznanje dobila je Ružica Perković,a za za izuzetan doprinos u razvoju osnovnog obrazovanja prof. Marija Vičić.

Za osobit doprinos i suradnju u razvoju cestovne infrastrukture na području općine javno priznanje dobio je dipl.ing Luka Matijević, inače ravnatelj Županijske uprave za ceste. Za počasnog građanina općine Brinje zbog iznimnih zasluga i doprinosa općem napretku i ugledu općine proglašen je Vlade Dasović.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close