VijestiDomLifestyle

Brinjski genijalci USPJELI! HEP donira računala Osnovnoj školi Luke Perkovića u Brinju

Početkom ožujka pisali smo o maloj brinjskoj školi i njihovoj želji i potrebi za računalima HEP-a. Iz Osnovne škole Luke Perkovića objavili su video u sklopu akcije “Za naše male genijalce” sa isječcima iz svakodnevnog života u školi.

Anamarija i Marija, učenice OŠ Luke Perkovića, kroz video su pokazale svoju školu, učenike i nekoliko učionica. Sve je prikazano uz tradicionalnu ličku brinjsku glazbu, pri početku ste mogli čuti pjesmu “Brinje moje” a na kraju Ličko kolo uz prilagođen napjev “Aoj HEP-u iz ličkog smo kraja”. U prolasku učionicama učenici su predstavili svoju problematiku.

Objavljeni su rezultati i HEP je izabrao brinjsku školu kao jednu od 18 koja će dobiti računala! Svečana dodjela je sutra, 3. svibnja u Brinju.  Čestitamo!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close