Film i TVScenaIzdvojeno

BRINJE IMITIRA NJEMAČKU Snimao se film u špilji Siničići, pogledajte neke kadrove

150 LJUDI U TIMU

Ekranizacija događaja iz 2014. godine događa se i u Brinju u Ličko-senjskoj županiji, a nakon toga snimanje je provedeno i u Gomirju u Primorsko-goranskoj županiji

Filmska ekipa od oko 150 osoba radi na ekranizaciji istinitog događaja iz 2014. godine kada je njemački speleolog ozlijeđen ostao zarobljen u jednoj od najopasnijih špilja Europe “Riesending”, u bavarskim Alpama na 1000 metara dubine.

Navedeno spašavanje, u kojem su sudjelovali i spašavatelji iz Hrvatske, najveće je i najskuplje špiljsko spašavanje ikad izvedeno.

Filmsku ekipu u Hrvatsku je, kao servisna produkcija, doveo Blue Sky Adriatic, čiji glavni producent, Mario Žvan, radi s renomiranim međunarodnim produkcijama u Jadranskoj regiji i Africi već preko 20 godina, od reklamnih kampanja do velikih hollywoodskih i europskih produkcija kao što su Tomb Raider, Lion king, Tribes of Europa.

Glumci su podijelili i neke kadrove za koje se može pretpostaviti da su iz Siničića kod Brinja.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Roland Silbernagl (@roland_silbernagl)

Iz Blue Sky-a ističu da su jako zadovoljni suradnjom s lokalnim vlastima  u Ličko-senjskoj i Primorsko-goranskoj županiji koji su izuzetno pristupačni, operativni i zainteresirani za suradnju. Odlična ponuda i suradnja postoji i s ugostiteljima i hotelijerima na području Hrvatske, čija ponuda je iz godine u godinu na sve većoj razini, uz održavanje razumnih cijena.

Sve je objavila i Općina Brinje na Facebooku.


Na web stranici časopisa The Plitvice Times pogledajte jedini lički webshop s više od 500 unikatnih artikala malih hrvatskih proizvođača, obrtnika i poduzetnika. Od unikatnog ručnog rada, malih pogona specifičnih proizvoda, do poznatih brendiranih artikala. Iz cijele Hrvatske - sve na jednom mjestu!

Pregledajte po kategorijama i naručite kvalitetno:

MODA – Odjeća, nakit i modni dodaci
POSTERI – Motivi iz cijele Hrvatske
SUVENIRI – Šalice i lončići, unikatni nakit i tradicija
NOVINE I KNJIGE – Časopisi, edukativne knjige i literatura
KOZMETIKA – Parfemi, prirodne kreme, balzami, eterična ulja
HRANA I PIĆE – Domaći sirevi i vina, etične čokolade, kolačići

Naruči i stiže na kućnu adresu za nekoliko dana!

 

Komentari

Komentara


Foto: Općina Brinje Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close