LifestyleIzdvojeno

BRINJACI VELIKOG SRCA Ante i Dražen obišli potresom pogođena sela: “Mještani zahvaljuju na pomoći!”

Uspješno je završena humanitarna akcija koju je pokrenuo Brinjak Ante Fumić za pomoć stradalima u razornom potresu s epicentom u Petrinji.


Ante je stavio na raspolaganje svoj kombi za prijevoz svih potrebnih stvari do unesrećenih, a mještani Brinja su se rado odazvali humanitarnoj akciji i vozilo napunili osnovnim životnim potrepštinama. Ante je jutros kombi odvezao prema Glini, gdje je s kolegom Draženom Blažaninom obišao sela koja su ostala odsječena od svega.

Dečki su o svome putu izvijestili na Facebooku, pročitajte objavu koju prenosimo u cijelosti:

Ljudi, evo da se javim svima koji ste odvojili koju kunu i pri tome pomogli u kupnji potrebnih stvari za Petrinju-Glinu i druga mjesta!

Ja i kolega Dražen Blažanin čim smo stigli u Glinu, krenuli smo obilaziti sela koja su ostala odsječena od svega. I počeli dijeliti hranu onima kojima je to potrebno i koji nisu imali ništa drugo nego pored kuće stolice i bačvu iz koje je gorila vatra! Majkama s malom djecom smo dijelili pelene i druge potrebne stvari za djecu.

Svu ostalu hranu i druge stvari što nismo uspjeli podijeliti smo odvezli u Obrtničku školu Sisak u dvoranu, tamo su smještene obitelji koje su ostale bez krova nad glavom. Iz Crvenog križa i mještani zahvaljuju na pomoći!
Da napomenem i dalje se stavljamo na raspolaganje za svaku pomoć što bude trebalo! Eto toliko od nas”, stoji u objavi.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Ante Fumić / Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close