Lifestyle

Bridezilla: Mladenka koja je pretjerala u svojim zahtjevima

Nije neobično da mladenke imaju određene molbe i zahtjeve koje žele da ih se drugi pridržavaju na vjenčanju, ali jedna mladenka ipak je otišla predaleko. Za svoje djeveruše sastavila je listu pretjeranih pravila te im je, između ostalog, naredila da se moraju udebljati kako ni jedna ne bi bila mršavija od nje. Prenosi zadovoljna.dnevnik.hr


Na stranici Gawker jedna djeveruša objavila je gotovo bizarni mail koji je dobila od mladenke. U njemu je mladenka navela 10 blago rečeno začuđujućih pravila kojih se djeveruše moraju pridržavati.

Dobrodošle u moju grupu djeveruša. Danas je savršeni dan da započnemo ovaj lanac jer je ostalo točno šest mjeseci do moga vjenčanja.

Htjela sam samo proći neka osnovna pravila.

1. Vaganje će početi za tri tjedna. Osobno bih željela malo vremena poslije Dana zahvalnosti da moje tijelo zaboravi što je sve konzumiralo, pa sam razmišljala da vam dam dalo vremena da se udebljate.

2. Nitko ne može biti mršaviji od mladenke. To znači da će Kelly i Lizzie biti na prehrani baziranoj na proteinima sve do svibnja. Dogovorit ću se s nutricionistom da vas nazove kako biste se dogovorili za plan prehrane.

3. Kada se dan vjenčanja približi, vrijeme odlaska na spavanje bit će strogo kontrolirano. Ne možete na vjenčanje doći s podočnjacima i podbuhlim očima. Sigurna sam da razumijete.

Više na zadovoljna.dnevnik.hr


 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close