Scena

Branko Đurić Đuro vraća se zagrebačkoj publici

Popularni glumac Branko Đurić Đuro i producent Tomislav Kašljević odlučili su da uspješni (anti)stand up show “Đurologija” nakon nastupa u dvorani “Vatroslav Lisinski” , realiziraju ponovno u Zagrebu, 17. i 18.02.2015. u 20 sati u Tvornici Kulture te tako priušte zagrebačkoj publici novu, nezaboravnu dozu smijeha.


“Đurologija” je u Hrvatskoj do sada svojom nevjerojatnom energijom i odličnom stand up rolom Branka Đurića Đure oduševila više od 2000 posjetitelja, pa je tako osim u Zagrebu, velike uspjehe postigla i u Zadru, odnosno Splitu /dvije predstave/ gdje je Đuro dokazao svoju visoku klasu i potvrdio se kao izniman i svestran umjetnik koji se lako prilagodi i uklopi u projekte u kojima sudjeluje.

O popularnosti “Đurologije” nabolje će reći podatak da ju je do sada u regiji u samo tri mjeseca pogledalo više od 25 000 gledatelja te da je u svim gradovima i mjestima gdje je predstavljena izazvala veliki interes javnosti i da se za svaki nastup Branka Đurića Đure tražila ulaznica više. Sa svojim prepoznatljivim bosanskim šarmom i dugogodišnjim glumačkim iskustvom koje se posebno ogleda u kultnom projektu ‘Top lista nadrealista’ i “Audicija” “Đurologija” donosi jednog novog, nešto drugačijeg, a opet prepoznatljivog Đuru koji kroz 90 minuta trajanja showa izvlaći ono najbolje od svakog gledatelja i izmami osmijeh i najvećim pesimistima.

Nakon što je osvojila regiju te nakon što još jednom potvrdi i svoj zvjezdani status u Hrvatskoj, “Đurologija” odlazi na veliku američko – kanadsku turneju, da bi potom krenula i u osvajanje skandinavskog tržišta gdje već danas vlada veliki interes za Đurinim nastupima. Upravo zato treba očekivati da će i zagrebačka Tvornica Kulture 17. i 18. veljače u terminima od 20 sati privući veliki broj onih koji nisu uspjeli nabaviti svoju ulaznicu za ovaj traženi show, ali i svih onih koji već godinama prate uspješan rad Branka Đurića Đure.

Ako ste željni spontanog i iskrenog smijeha, “Đurologija” je prilika koju ne smijete propustiti.


 

Foto: Izvor: Promo fotografije Klinka , Autor: Klinka
Tekst: TportalČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close