Lifestyle

BRANITELJI PROTIV BRANITELJA: Ja vas se ne bojim!

Zoran Erceg, umirovljeni ratni snimatelj i veteran Domovinskog rata, želi razobličiti zločinačko djelovanje desničarskih skupina u pripremi rušenja ustavnopravnog poretka u Hrvatskoj, za koju se, kako tvrdi, većina uglavnom časno borila.

ZAGREBZoran Erceg, branitelj, odlučio je stati na kraj sve glasnijim braniteljima koji već mjesecima ilegalno prosvjeduju u Savskoj 66.

Otvorio je Facebook stranicu naziva “DOSTA JE Stop agresiji šatordžija iz Savske” nadajući se kako će time – razobličiti zločinačko djelovanje desničarskih skupina u pripremi rušenja ustavnopravnog poretka u Hrvatskoj, za koju se većina uglavnom časno borila, prenosi tportal.

Erceg je još u nedjelju na svojem Facebook profilu pozvao sve koji imaju informacije o organizaciji dežurstava u šatoru u Savskoj da mu se jave.

Već nakon nekoliko sati u privatni su mu pretinac branitelji istomišljenici počeli slati poruke. Te iste suborce iz Savske pozivaju na dežurstva. U porukama branitelji žele ostati anonimni zbog strana od osvete “šatoraša”.

Na Ercegovu profilu možete vidjeti što je sve objavu na ovu temu. Njegova je stranica do sada prikupila preko 4600 članova.

Tekst: Jutarnji list

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close