Grad ZagrebZdravlje

Božinović: Civilna zaštita priprema sportske dvorane za smještaj covid bolesnika

U PET GRADOVA

Za sad su određene lokacije u Zagrebu je to Arena, u Splitu Spaladium Arena, u Rijeci Dvorana mladosti


Ministar unutarnjih poslova i šef Nacionalnog stožera Davor Božinović rekao je na sjednici Vlade u četvrtak da Ravnateljstvo civilne zaštite priprema tercijarne izvanbolničke smještajne kapacitete za oboljele u pet gradova.

Za sad su određene lokacije u Zagrebu je to Arena, u Splitu Spaladium Arena, u Rijeci Dvorana mladosti, a određene su i četiri lokacije u Varaždinu te tri u Osijeku.

To je dodatnih 2360 kreveta, u funkciju se mogu staviti u roku od 48 sati. Pozivamo sve građane da izbjegnu kontakte koji nisu nužni, sastajanja, obiteljska okupljanja i privatne proslave. To je najveća razina zajedništva, solidarnosti i humanizma koje u ovim vremenima može pokazati bilo tko od nas”, rekao je Božinović.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: RTL screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close