VijestiScena

Božićni spektakl Opće opasnosti u Županji

Veliki božićni koncert Opće Opasnosti i ove će godine razveseliti sve žitelje Županje i okolice. Tradicionalno, već sedmu godinu zaredom, jedan od najpopularnijih domaćih rock bendova priprema božićno-koncertni spektakl koji će se održati u petak, 22. prosinca u sportskoj dvorani u Županji.


Hitovi poput “Jednom kad noć”, “Mjesečar”, “Pobjeg’o sam”, “Nenapisana stranica”, “Tvoje ime čuvam” i mnogi drugi priskrbili su Općoj Opasnosti epitet jednog od najpopularnijih bendova u državi, a pretrpani koncertni raspored potvrda je koliko su omiljeni među publikom.

U prosincu Opću Opasnost možete čuti i vidjeti diljem zemlje, od Dalmacije, Primorja, Zagreba, Istre i Slavonije – Čavle (2.12.), Rab (16.12), Zagreb (19.12.), Šibenik (27.12.), Novalja (28.12.) i Rovinj (30.12.), a poseban poklon publici bit će upravo njihov božićni koncert. Ove godine uz Opću Opasnost nastupit će jedan od najpopularnijih pjevača zabavne glazbe Zlatko Pejaković te jedan od najvećih pop regionalnih bendova – Crvena jabuka.

Osim brojnih koncerata, Opća Opasnost ovu će godinu pamtiti i po aktualnom hitu “Kriva si” kojim su objedinili punokrvni rock zvuk i radiofoničnu melodiju te ponovo pogodili bilo svoje publike dok je Croatia Records, u ediciji “Greatest Hits Collection”, objavila njihove najveće hitove na CD-u, čime je napravljen presjek njihove dugogodišnje karijere.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close