VijestiSport

Božićni šahovski turnir posvećen preminulom hrvatskom branitelju Paji Šimiću – Conjaru

Pobjednik Božićnog šahovskog turnira posvećenog preminulom hrvatskom branitelju Paji Šimiću – Conjaru, koji je organizirao Šahovski klub Gospić, je majstorski kandidat Goran Tomljanović iz Senja.


On je uvjerljivo pobijedio sa 17 osvojenih bodova od 18 mogućih, dok je drugo mjesto zauzeo njegov klupski kolega Ivan Prpić s 13,5 bodova. Treće mjesto pripalo je Senjaninu Milanu Prpiću koji je skupio 12 bodova ispred Gradišera također iz Senja koji je skupio 10,5. Dalje slijede gospićki šahisti Bukovac 10 bodova, Čanić i Jakešević 9,5, Vid Šarić 5, Kuga 3 i Ivan Šarić 1 bod.

Pobjedniku Tomljanoviću uz diplomu za prvo mjesto pripala je nagrada,  kvalitetna šahovska garnitura. Drugo i treće plasirani na tablici dobili su diplome, kao i najbolje plasirani Gospićanin Ivan Bukovac, te najmlađi igrač na turniru Vid Šarić. Rezultati govore da su senjski šahisti puno aktivniji jer više igraju. Ovaj četvrti memorijal završio je ugodnim druženjem na ručku u Hotelu Ana, kojeg je donirao Pajin nećak Marko.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close