Scena

Božićna večera u Hogwartsu za obožavatelje Harryja Pottera

Obožavatelji Harryja Pottera past će s metle kada čuju da će ove godine imati priliku večerati u Velikoj dvorani Škole vještičarenja i čarobnjaštva Hogwarts!


Warner Bros. Studio Tour na svoj je kalendar događaja dodao nešto što će svakog obožavatelja Harryja Pottera ostaviti bez daha: obožavatelji će imati priliku večerati u čuvenoj Velikoj dvorani u Hogwartsu, piše Time.

Na jednu večer obožavatelji će večerati poput pravih čarobnjaka. Događaj se se održati 3. prosinca, od 18 sati do ponoći, a vaša ulaznica uključuje štapić i večeru u dva slijeda na autentičnom setu.

Hogwartsova blagovaonica i zajednička soba doma Gryffindor, za blagdane će biti uređene kao što su bile u filmovima.

Gosti također mogu očekivati plamene božićne pudinge, svečane desertne zdjele na platformi 9 3/4, Butterbeer, glazbu i ples.

No, nemojte se prerano veseliti… Večeranje u stilu čarobnjaka ima i svoju cijenu, pa ćete za to morati ‘iskreširati’ gotovo 2400 kuna.

Ako si možete priuštiti ovakav luksuz ili vaša ljubav prema Hogwartsu nema cijene, navucite svoj Weasley božićni pulover i predbilježite se na stranici Warner Bros. Studio Tour.


Tekst: net.hr

Foto: Facebook

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close