Dom

Božićna reklama koja rastapa svako srce

Londonska zračna luka Heathrow napravila je prvu božićnu reklamu u 70 godina postojanja. Pogledajte reklamu s dva medvjedića koja će vam rastopiti srca i otkriti koji je to najbolji božićni poklon na svijetu


Prva božićna reklama zračne luke Heathrow zaslužuje ovacije za predivno prenošenje duha Božića. Dva dana nakon objave, reklama nazvana “Dolazak kući za Božić” već je rastopila mnoga srca i podsjetila nas koji je zapravo najljepši božićni poklon.

U reklami vidimo dva preslatka medvjedića, ženskog i muškog, koji se za Božić vraćaju kući avionom. Kada stignu na odredište, nervozno gledaju ne bi li ugledali članove svoje obitelji. Tada prema njima potrči dvoje djece, a ono što se dogodi u tom trenutku rastopit će vam srca i potjerati suze na oči.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: zadovoljna.dnevnik.hr | Foto: screenshot

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close