Turizam

Božićna čarolija u Čazmi počinje 2. prosinca

Nakon uživanja u bajkovitim prizorima božićnih lampica, odvojite vremena kako biste posjetili Lovrakov centar u Velikom Grđevcu, gdje je smješten popularni “Vlak u snijegu” iz još popularnije knjige…


Iz godine u godinu širi se priča o Božićnoj priči, koja je svoje prve stranice ispisala još prije 14 godina. Uz veliki trud i odricanje, obitelj Salaj uspjela je postaviti najznačajniju božićnu manifestaciju u kontinentalnoj Hrvatskoj, koju hrli vidjeti i staro i mlado.

Raskošno uređeno dvorište obiteljske kuće obitelji Salaj u malom mjestu Grabovnica tek nedaleko Čazme, posjetile su mnoge svjetske medijske kuće i tako prenijele priču o ljubavi jedne obitelji prema raskošno ukrašenom Božiću. Potoci, stazice, otoci, jezera, šume i njegovani travnjaci ovih će dana nastaniti veličanstveno ukrašeni borovi, snjegovići, vile i vilenjaci, anđeli, jeleni i mnoštvo drugih mističnih bića. Iako su prizori predivni i danju, oni ipak postaju čarobni kada se spusti mrak te kada se upali više od 2 milijuna šarenih lampica. Upravo toliko je obitelji Salaj potrebno lampica da bi prenijeli svoju ljubav i radost Božića drugima. Noćna šetnja idiličnim stazama, okupanim raskošnim svjetlom lampica, prava je romantična gesta koju možete pružiti svojim najmilijima, a vaši klinci dugo će sanjati prizore djeda Božićnjaka, jelena i snjegovića obasjanih čudesnim svjetlima.

Više na punkufer.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close