KontinentalniIzdvojenoPromo

BOŽIĆNA ČAROLIJA Ansambl LADO, otvorenje klizališta – tjedan u Otočcu pun događanja!

ADVENT U OTOČCU 2021.

Provjerite što vas sve očekuje ovih dana u Otočcu!


Posljednji dani prije božićnih i novogodišnjih blagdana prepuni su blagdanskih događanja. Nastavlja se bogati program „Božićne čarolije u Gackoj”, manifestacije u organizaciji Turističke zajednice Grada Otočca i Grada Otočca.

Već danas okupljeni u Crkvi Presvetog Trojstva moći će uživati u božićnom koncertu Ansambla narodnih plesova i pjesama Hrvatske LADO. Program započinje u 18 sati, a uz poznate napjeve poput “Veseli se Majko Božja”, “Oj djetešce moje drago” i “Radujte se narodi”, ovaj planetarno popularni ansambl će izvesti i neke manje poznate tradicijske napjeve iz Slavonije, Baranje, Turopolja, Hrvatskog Zagorja, Gradišća, Dalmacije i Hrvatskog Primorja.

Najmlađe, ali i one malo starije u petak će posebno obradovati otvorenje klizališta u centru Otočca. Program započinje u 18 sati uz nastup Dječjeg vrtića Ciciban, a posjetitelje će zabavljati DJ Danny Black. Klizalište će raditi svakog dana od 10 do 22 sata.

I ovog vikenda nastavlja se božićna čarolija u gradskom parku uz brojne OPG-ove i kućne radinosti. Od 16 sati pa sve do ponoći u postavljenim kućicama građane očekuje mnoštvo domaćih proizvoda i rukotvorina koje mogu poslužiti kao originalni božićni pokloni, a neće izostati ni bogata ugostiteljska ponuda.

U subotu ne propustite svečano otvorenje tradicionalnog božićnog sajma “Božićna čarolija u Gackoj” uz Klapu Senjkinje i Tamburaški sastav Biseri Gacke.

Sva događanja ovogodišnjeg Adventa u Otočcu su besplatna i otvorena za javnost, a sve informacije i novosti pratite na službenim web stranicama Grada Otočca i Turističke zajednice Grada Otočca, kao i na Facebook i Instagram stranici Turističke zajednice Grada Otočca.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close