Vijesti

Božanstvena komedija: Nova humoristična emisija u Hrvatskoj

Već smo duboko zabrazdili u Korizmu i red je da se i Božanstvena komedija malo pozabavi jednom korizmenom temom. Svi ovih dana pričaju o odricanju, a i post je opet u fokusu.


No, koji su motivi za post? Koje je uopće značenje kršćanskog posta? Jesmo li post počeli shvaćati i živjeti suviše mehanički? Ima li odricanje u današnjem konzumeristićkom društvu ikakvu vrijednost?

Na ta i slična pitanja nastojat će nam odgovoriti naši gosti: msgr. Antun Sente mlađi – rektor Nacionalnog svetišta sv. Josipa u Karlovcu, Matija Ricov – student i voditelj molitvene zajednice “Nanovo rođeni” i Marin Miletić – vjeroučitelj, voditelj skauta i povjerenstva za Nove medije Riječke nadbiskupije.

Ne brinite – ekipa Božanstvene komedija u ovoj emisiji nije postila od skečeva, smijeha i iznenađenja. Nadamo se da ni vi nećete postiti od naše emisije.

Božanstvena komedija pokazuje svježe, kreativno lice Crkve, otvorene razgovore o različitim društvenim temama, a elementi satire kojima je emisija biti protkana nisu usmjereni na ismijavanje osoba nego na određene ideje koje urednički trio smatra štetnima.

Pratite Božanstvenu komediju svake nedjelje u 20:15 sati na Laudato TV.


Tekst: laudato.tv
Foto: narod.hr

 

 

 

likaclub icon Čitaj najbolje ličke vijesti. Skini aplikaciju Lika app.
Oznake
Back to top button
Close