Scena

Bowie odbio i Davida Grohla za suradnju

Članovi benda Foo Fighters, Dave Grohl i Pat Smear nedavno su automobilom krenuli na mini turneju Bowiejevih omiljenih mjesta u Los Angelesu. U videoklipu Grohl otkriva kako je jednom prilikom zamolio Bowieja da mu pjeva na pjesmi koju je snimao za film, a legendarni glazbenik glatko ga je odbio uz sočnu, ali nimalo zlonamjernu psovku


“Svirali smo na njegovoj proslavi 50. rođendana u Madison Square Gardenu i to je bio posljednji put kada sam ga vidio”, započeo je Grohl.

Dvije godine kasnije, bivšem bubnjaru Nirvane i frontmenu Foo Fightersa došla je molba da napravi glazbu za jedan film, a Grohl se tada sjetio kako bi vokale mogao otpjevati glazbeni velikan David Bowie. Istog trena mu je poslao mail s prijedlogom, a iduće jutro ga je dočekao odgovor.

“Davide, pogledao sam film i moram biti iskren, to nije moj đir. Nisam stvoren za ova vremena. Hvala, ali mislim da ću ovaj put preskočiti.”

Više čitajte na tportal.hr


 

Foto: arhivaČuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close