VijestiScena

Bosutski bećari pjesmom “Moje sve” najavili novo razdoblje s novim pjevačem!

Jedan od najpopularnijih tamburaških bendova posljednjih deset godina, Bosutski bećari, snimili su novu pjesmu ‘Moje sve’ i u novoj postavi, s novim pjevačem Markom Funarićem, kreću u novo kreativno razdoblje!


Bećari su osvojili srca publike velikim hitom ‘Sad kada došla si’, a uspješne su bile i pjesme ‘Želim te noćas’, ‘Samo me jednom pogledaj’, ‘Trebam te još’ kao i mnoge druge koje su objavili na albumu ‘Budi tu’.

Nakon više od godine i pol dana diskografske stanke, nova pjesma pod nazivom ‘Moje sve’ premijerno je emitirana u ponedjeljak, 20.11. na Narodnom radiju. U pitanju je nova balada iza koje stoji autor hita ‘Sad kada došla si’, Marko Zeljković – Zelja koji je radio na tekstu i glazbi, a aranžmanom se pozabavio Branimir Mihaljević. Ono što pjesmu čini posebnom je i novi pjevač, Marko Funarić, koji se odlično snašao u ovoj ulozi.

https://youtu.be/MIYSztNiyI8

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Bosutski bećari

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close