Scena

Bosutski bećari izdali novi album

Jedan od najboljih tamburaških sastava, Bosutski bećari, objavili su novi studijski album pod nazivom “Budi tu”. Dugoočekivano izdanje stvaralo se pune tri godine, a tamburaši iz Vinkovaca su objavljivanjem singlova moderne tamburaške produkcije postali jedan od najcjenjenijih tamburaških sastava u Hrvatskoj. Na krilima velikog uspjeha dueta s klapom Cambi u pjesmi “Sad kada došla si” (koji se kao bonus track nalazi i na albumu “Budi tu”), Bosutski bećari sredinom 2011. godine objavljuju istoimeni album. Već iduće godine vraćaju se na scenu s podjednako uspješnim hitom“Želim te noćas” koji pišu novi, mladi članovi sastava – glavni vokal i basprimaš Ivan Šebalj te basprimaš Marin Bando.

Album “Budi tu” treći je studijski album Bosutskih bećara. Uz članove benda koji čine Ivan Šebalj, Dalibor Trabak, Darko Jukić, Marin Bando, Tomislav Pavić, Viktor Šepec i Ivan Cikač, na albumu su svirali Branimir Jovanovac, Damir Galeković Taban, Ante Gelo, Dario Hleb, Krešimir Kaštelan, Branimir Mihaljević, Robert Boldižar, Ivica Murat, te Janja Jurić, Silvija Celjak, Marko Zeljković i Dragutin Zeljković kao prateći glasovi.

Tekst: UL

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close