VijestiScena

Boris Rogoznica novom pjesmom poručuje: “Posvetimo više vremena jedni drugima”!

Nakon što je sa svojom neponovljivom ‘zaglavio’ u parelelnom svemiru, samozatajni pjevač, koji sve više oduševljava svojim radovima, vraća se, pravim ljetnim hitom.


U vrijeme dok svi jurimo svakodnevne obveze, putem gubimo ono najbitnije, vrijeme koje posvećujemo sami sebi, ali i ljudima oko nas. Stoga, zastanimo kratko i iskoristimo upravo taj trenutak, koji je sada i tu, jer ponoviti se više neće.

Poruka je to nove glazbene priče, ‘Sve bi bilo mnogo bolje‘ iz autorske radionice sve uspješnijeg Borisa Rogoznice.

Ni ovom skladbom, Boris nije odstupio od svog glazbenog puta, pa je ljubav ponovno bila misao vodilja i inspiracija u njegovom kreativnom stvaralaštvu.

Ponekad mi se čini da je veliki problem današnjice, što nemamo dovoljno vremena jedni za druge. Bilo da je riječ o prijateljima, ljubavnicima ili običnim poznanicima. Mislim da će se veliki broj ljudi moći pronaći u ovoj priči i zapjevati sa mnom: “O da, sve bi bilo mnogo bolje”, ističe Boris.

Odličan tekst Boris je autorski upotpunio lepršavom melodijom, dok je cijelu priču aranžmanom i produkcijom zaokružio Ante Gelo.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: Privatna zbirka

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close