Scena

Boris Novković ima novi singl – “Reci mi”

Jedan od najpopularnijih i najizvođenijih regionalnih glazbenika Boris Novković pripremio je novo glazbeno iznenađenje za sve obožavatelje. Na krilima vrhunskih kritika za pjesme ‘Kunem ti se’, ‘Još sam uvijek tvoj’ i prigodne božićne ‘Božić je tu’, Boris sa aktualnog albuma ‘Još sam uvijek tvoj’ u izdanju Hit Recordsa, predstavlja novi singl pod nazivom ‘Reci mi’!

Kako nam je priznao sam Boris – ‘Riječ je o najvjerodostojnijoj pjesmi, koja najviše odiše mojim starim zvukom, te smo je čuvali upravo za ovakvu prigodu, kada kako se kaže, album probije led’! ‘Reci mi’ ima romantičarsko-rokersku crtu i vjerujem, kako će je svi fanovi željni stare emocije, odmah prihvatiti.’ Glazbu potpisuje sam Boris dok su za tekst zaslužni Sonja Buljan i Bruno Kovačević, o čemu je Boris rekao – ‘Dogodila se jedna nenadana suradnja u kojoj su i Sonja i Bruno dali svoj specifičan obol, te je nastala izuzetno interesatna priča’.

Kako zvuči novi singl ‘Reci mi’ Borisa Novkovića poslušajte na youtube kanalu Hit Records Discography.

Novi singl odličan je uvod u posebnu glazbenu priču Borisa Novkovića koja vas očekuje. U petak 08.05.2015. Boris će održati veliki solistički koncert u KD Vatroslav Lisinski! Na koncertu pod nazivom ‘Najljepše Ljubavne Pjesme’ Boris Novković nastupit će uz Revijski orkestar Zagrebačke filharmonije. Ulaznice potražite na www.ulaznice.hr i na blagajni Zagrebačke Filharmonije u sklopu dvorane Lisinski.

Autor glazbe: Boris Novković
Autor teksta: Sonja Buljan/Bruno Kovačević
Autor aranžamana: Miro Buljan
Glazbeni producent: Miro Buljan

Tekst: vecernji.hr

Foto: www.expressmag.ba

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close