TurizamIzdvojeno

Booking: U Ličko-senjskoj i Karlovačkoj županiji su najgostoljubivija mjesta u Hrvatskoj!

PREMA RECENZIJAMA PUTNIKA

Na temelju milijuna recenzija gostiju, Booking.com objavio je da će podijeliti 1.147.344 nagrada Traveller Review Awards za 2021. godinu, odajući tako priznanje partnerima iz 220 zemalja, javlja HRturizam.


U godini u kojoj se sektor putovanja susreo s mnogim neuobičajenim izazovima, ove nagrade odaju priznanje partnerima koji nude smještaj i prijevoz u 220 zemalja i teritorija

U Hrvatskoj je nagradu Traveller Review Awards dobilo njih 52.992, čime je naša zemlja smještena među top 5 najnagrađivanijih zemalja svijeta iza Italije (151.801), Španjolske (81.341), Francuske (77.687) i Njemačke (63.829). Iako se rang lista ne može promatrati samo kroz sam broj nagrada, jer je broj Booking partnera u drugim zemljama puno veći, svakako je jasno kako Hrvatska spada u sav vrh svjetskog turizma, barem prema Booking.com-u.

Kako se sve manje i sve rjeđe putovalo, svako je putovanje putnicima značilo više nego inače i postalo je još važnije naglasiti tu izvanrednu uslugu i gostoljubivost koju su dobitnici nagrade Traveller Review Award pokazali u ovoj neobičnoj godini, izjavio je Arjan Dijk, SVP i direktor marketinga u booking.com-u te dodao:

U našoj misiji da svima olakšamo istraživanje svijeta naši partneri igraju iznimno važnu ulogu zbog pružanja nevjerojatnih korisničkih iskustava putnicima i znam da uz njihovu upornost, partnerstvo i strast možemo zajedno obnoviti sektor putovanja te pomoći još većem broju putnika da ponovno s vremenom otkriju naš predivni svijet.

Booking.com otkrio je i ključne karakteristike izvrsnog boravka kao i najgostoljubivija mjesta u Hrvatskoj.

Najgostoljubivija mjesta u Hrvatskoj

Najgostoljubivija mjesta u Hrvatskoj prema recenzijama putnika Booking.com platforme su u Ličko-senjskoj i Karlovačkoj županiji.

Na vrhu popisa, s najvećim postotkom dobitnika među objektima koji su ispunili kriterije, nalazi se Selište Drezničko, Karlovačka županija, a zatim slijede Grabovac, Karlovačka županija; Jezerce, Ličko-senjska županija; Korenica, Ličko-senjska županija; Slunj; Karlovačka županija, Smoljanac, Ličko-senjska županija; Otočac, Ličko-senjska županija; Skradin, Šibensko-kninska županija i Karlovac, Karlovačka županija.

Više na HRturizam.

 


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: Lika Club, Josip Durdov

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close