VijestiKultura

BOOK CAFE PARADISO Prvog listopada ne propustite promociju knjige i besplatno transformacijsko predavanje u Otočcu!

Nova književna sezona u popularnom okupljalištu ljubitelja pisane riječi i dobrih vibracija započinje gostovanjem jednog od najpoznatijih regionalnih imena današnjice, dr. Kenanom Crnkićem.


Ovaj popularni autor zaslužan je za transformaciju života mnogih ljudi željnih promjene na ovim prostorima a njegove knjige obaraju rekorde prodaje, nižu reizdanja i prijevode na više stranih jezika.

„Nadživjeti život“ novi je bestseler spomenutog autora i pored već objavljenih, 7 tajni uspjeha i Pazi kojeg vuka hraniš, predstavlja vrhunac trilogije život – sreća – uspjeh, pisane sada već prepoznatljivim stilom koji odiše jednostavnošću, inspiracijom i lakoćom čitanja. Objavljena je u nakladničkoj kući Iris Illyirica popularne blogerice i influenserice, vlasnice portala Čitaj knjigu i kume book cafe-a Alis Marić Pečarić koja će predstaviti spomenuto djelo. Knjiga „Nadživjeti život“ namijenjena je svima onima koji vjeruju da mogu i trebaju više, koji su spremni podignuti svoje standarde , koji shvaćaju da je život suviše kratak da bi bio sitan, koji žele biti autori a ne samo puki čitaoci knjige svoga života i koji imaju hrabrosti krenuti putem istinskih velikana – putem vječnosti. Svima onima čiji život postaje „najljepša priča ikada ispričana“.

U teorijskom smislu, Kenan Crnkić doktor je ekonomskih znanosti i profesor na brojnim svjetskim sveučilištima, a u praktičnom, bio je uspješan menadžer multimilijunskih korporacija. Dobitnik je brojnih prestižnih nagrada i priznanja za izvanredne rezultate na različitim područjima djelovanja.

Zbog lakoće prenošenja instant motivacije i osjećaja zadovoljstva na svoje čitatelje, stekao je više od  100.000 pratitelja na mnogim društvenim mrežama i kanalima komunikacije. Jedno je od najpoznatijih, ali i najutjecajnijih imena u široj poslovnoj i akademskoj javnosti JI Europe.

Dr. Crnkić voli reći:

U životu imamo dva poluvremena ili zapravo imamo dva života. Drugi počinje kad istinski shvatimo da imamo samo ovaj jedan. Kada je i kako započelo njegovo drugo poluvrijeme? Kako da svi ubrzamo odluke koje odgađamo, kako da naučimo prepoznati pravu priliku i svladamo strah od promjene, kako da biramo ljude kojima se okružujemo?

Odgovore na ova i još mnoga druga pitanja saznajte u utorak, 1.10. u 19 sati u Book cafe-u Paradiso u Otočcu!

 

 

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Biografija dr. Kenan Crnkić, Hoću knjigu, Čitaj knjigu, Book cafe Paradiso

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close