VijestiScena

“Bolujem” – novi singl Lea, s aktualnog albuma “U dobrim rukama”!

Dva desetljeća uživamo u njegovim pjesmama, a sa svakom novom sve je bolji. Jedan je od rijetkih glazbenika, čiji vokal već godinama osvaja publiku svih generacija.


‘Bolujem’ je nova i posljednja skladba koju Leo predstavlja s hvaljenog aktualnog albuma ‘U dobrim rukama’, u izdanju Hit Recordsa.

I ovoga puta Leo se pojavljuje kao autor glazbe na Fayin tekst, a možemo reći kako je pred nama još jedna velika uspješnica.

Bolujem jedna je od onih pjesama koje nastanu spontano, bez kalkulacija. Jednostavno čitajući tekst koji je napisao Fayo, emocija koja nastaje, pretvara se u glazbu. Ovaj meni jako drag durski izričaj u kojem sam već imao dosta uspješnica, pokazao je da dopire do velikog broja srca, te tamo ostaje dugo vremena. Sama pjesma već je izazvala odlične reakcije kod onih koji su je čuli, a nadam se da će sada i kod ostalih. Odličan Fayin tekst, sa mojom glazbom, aranžmanom je zaokružio Amir Karalić, koji je pjesmi dao još jedan poseban štih. Imam osjećaj, kako će ova pjesma biti od onih koja će nenametljivo doprijeti u mnoga srca i tamo dugo ostati, poručio je ovom prigodom Leo.

Kao što smo spomenuli, ovom pjesmom Leo zaokružuje priču oko sedmog studijskog albuma, naslovljen po jednom od hitova ‘U dobrim rukama’. Jedanaest odličnih pjesmama, ‘Javi se pod hitno’, ‘Vjetar’, Radi to nekom drugome’, ‘Ti me ostavljaš’, ‘U dobrim rukama’, uključujući posljednju ‘Gdje su stali vlakovi’, pronašle su svoje mjesto na izdanju koje se ne propušta.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close