Scena

Bojkot Sandre Afrike u Zagorju

Bojkot Sandre Afrike u Zagorju: Koncert je to koji je digao na noge javnost i politiku, ali čak i dva sata nakon što se trebao održati u dvorani posjetitelja naprosto nije bilo pa je tako javljaju na Zagorje internationalu ovo još jedna priča s epilogom koji se može sažeti u poslovicu tresla se brda, rodio se miš.

Koncert srpske folk pjevačice kontroverznog stila i još kontroverznijih pjesama, Sandre Afrike koji je odmah po najavi digao na noge javnost i politiku, održan u sportskoj dvorani Srednje škole Krapina, apsolutno je podbacio. Bojkot Sandre Afrike rezultirao je praznom dvoranom. A tek 200-injak posjetitelja, jasna je poruka, javlja Zagorje international.

Podsjetimo koncertu se usprotivio i sam gradonačelnik Krapine koji ga je nazvao krajnje neprikladnim. ‘Grad Krapina s tim koncertom nema apsolutno nikakve veze. Svako sluša ono što voli, ali osobno smatram koncert neprimjerenim’, rekao je Zoran Gregurović. Inače, cijena karata za ovaj koncert bila je 80 kuna u pretprodaji, a 100 kuna na dan koncerta.

Tekst: dnevno.hr

Foto: Facebook

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close