VijestiScena

Bojan Marović u novom izdanju s pjesmom “Kao da si tu”!

Dobitnik brojnih festivalskih nagrada i jedan od najpoznatijih regionalnih kantautora Bojan Marović, nedavno je razveselio fanove novom pjesmom i video spotom.


Kao da si tu‘, nešto je potpuno drugačije od Bojanovog dosadašnjeg rada, a sam priznaje kako u stvaralaštvu uvijek čeka trenutak nadahnuća, emocije.

Svaka nota i stih iz mene trebaju izaći prirodno, a sad me ponijelo. Ovo je glazbena priča o muškarcu koji shvati da je ispao budala kad izgubi nekoga koga voli. Pjesma je doslovno nastala u jednoj noći, a sve je krenulo od fenomenalnog osjećaja kad ti djevojka zaspe na ramenu.

Kako smo spomenuli, Bojan je glavni ‘krivac’ za glazbu i tekst, dok su aranžman i produkcija djelo Strahinje Đurića. Dario Janković redatelje je spota, koji je sniman na raznim lokacijama na Zlatiboru, a obiluje predivnim kadrovima. Uz Bojana u spotu glume i njegov brat Boris Marović i model Nina Jovanović.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close