VijestiScena

Bojan Marović u novom izdanju s pjesmom “Kao da si tu”!

Dobitnik brojnih festivalskih nagrada i jedan od najpoznatijih regionalnih kantautora Bojan Marović, nedavno je razveselio fanove novom pjesmom i video spotom.


Kao da si tu‘, nešto je potpuno drugačije od Bojanovog dosadašnjeg rada, a sam priznaje kako u stvaralaštvu uvijek čeka trenutak nadahnuća, emocije.

Svaka nota i stih iz mene trebaju izaći prirodno, a sad me ponijelo. Ovo je glazbena priča o muškarcu koji shvati da je ispao budala kad izgubi nekoga koga voli. Pjesma je doslovno nastala u jednoj noći, a sve je krenulo od fenomenalnog osjećaja kad ti djevojka zaspe na ramenu.

Kako smo spomenuli, Bojan je glavni ‘krivac’ za glazbu i tekst, dok su aranžman i produkcija djelo Strahinje Đurića. Dario Janković redatelje je spota, koji je sniman na raznim lokacijama na Zlatiboru, a obiluje predivnim kadrovima. Uz Bojana u spotu glume i njegov brat Boris Marović i model Nina Jovanović.

 

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: PR

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close