AutomotoVijesti

Bogati program povodom dana zaštitnika policije sv. Mihovila

S ponedjeljkom, 19.rujna, započinje višednevno obilježavanje Dana policije i policijskog zaštitnika Svetoga Mihovila.


Do 29.rujna, dakle do samog Dana policije upriličeni su dani otvorenih vrata, a tijekom prvoga tjedna Dan policije svakodnevno se obilježava po postajama u Ličko-senjskoj županiji.

Dan policije obilježava se u Senju, 21.rujna u Otočcu, 22.rujna u Korenici, a 23.rujna u Gospiću. Tog dana, u petak 23.rujna, biti će upriličena izložba policijske tehnike i opreme uz prezentaciju rada prometne, interventne, granične i kriminalističke policije. Osim toga biti će prezentirani i razni policijski uređaji,a u podne će demo tim Interventne jedinice policije održati pokaznu vježbu.

Bogat program predviđen je i za drugi tjedan, u ponedjeljak 26.rujna od 15 sati biti će odigrana nogometna utakmica između ekipa Policijske uprave ličko-senjske i braniteljskih udruga proizašlih iz Domovinskog rata na gradskom nogometnom igralištu „Balinovac“ u Gospiću.

U utorak, 27.rujna diljem Ličko-senjske županije biti će služene Svete mise zadušnice za poginule policijske službenike, te odavana počast polaganjem vijenaca i paljenjem svijeća prvom hrvatskom redarstveniku Josipu Joviću ispred spomen obilježja u Nacionalnom parku Plitvička jezera.

U srijedu, osim polaganja vijenaca i služenja svete mise biti će održana i Svečana policijska akademija u kinu Korzo. Osim toga biti će upriličen i prijem obitelji poginulih policajaca.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: lika-express.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close