VijestiKultura

Bogati program na kraju Mjeseca knjige u gospićkoj knjižnici

Za kraj Mjeseca hrvatske knjige, koji se obilježava od sredine listopada pa do subote 11.studenoga,  Samostalna narodna knjižnica priprema šarolik program.


Bogat,  šarolik program bio je tijekom cijeloga mjeseca,a tako će biti i na samom finalu. Najprije će se u subotu u 11 sati održati još jedna Bajkaonica u organizaciji DND i SNK Gospić za djecu u dobi od 4 do 7 godina.Tete pričalice Ivana i Iverija pripovijedat će mališanima bajke, nakon čega će biti likovna radionica. Dovedite svoje mališane u knjižnicu i prepustite ih svijetu najljepšem čudesnom svijetu – svijetu bajki…

Povodom obilježavanja Dana hrvatskih knjižnica SNK Gospić  biti će otvorena za korisnike od 8 do 19 sati kada počinje prigodan program uz glazbeni nastup Karle i Kreše. Nagrađivat će se i  najčitatelji u 3 kategorije, predškolski uzrast, školski i odrasli. Dakle u subotu svakako treba posjetiti Samostalnu narodnu knjižnicu u Gospiću.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor / Foto: Lika express

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close