VijestiGrad ZagrebScena

Bogat program: 22. Dani dječjih vrtića Grada Zagreba

Tradicionalna manifestacija, 22. „Dani dječjih vrtića Grada Zagreba“ održat će se od 7. do 13. svibnja 2018., pod pokroviteljstvom gradonačelnika Grada Zagreba Milana Bandića, a u organizaciji Gradskog ureda za obrazovanje i dječjih vrtića Grada Zagreba. Kao i svake godine očekuje nas bogat program za djecu, roditelje i djelatnike dječjih vrtića.


Manifestacija započinje otvorenjem izložbe radova djece i odgajatelja dječjih vrtića Grada Zagreba „Galerija djetinjstva“, u ponedjeljak, 7. svibnja, u 11.00 sati, u Tunelu Grič, Mesnička 19.

U srijedu, 09. svibnja 2018., od 9.00 do 15.00 sati, u Maloj dvorani Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog predviđen je stručni skup na temu „Zagrebački model ranog i predškolskog odgoja“.

U četvrtak, 10. svibnja 2018.. od 9.00 do 11.00 sati, u Palači Dverce, Trg sv. Katarine 6., gradonačelnik Grada Zagreba Milan Bandić tradicionalno će se susresti s djecom vrtićkog uzrasta.

U subotu, 12. svibnja 2018., od 10.00 do 12.00 sati, djeci dječjih vrtića i njihovim roditeljima bit će omogućen obilazak znamenitosti Gornjeg grada, pod nazivom „Gornji Grad u šetnji kroz priču“,  uz stručno vodstvo odgojitelja dječjih vrtića, Gornji grad (Kamenita vrata – Markov trg – Kula Lotrščak – uspinjača).

Manifestacija 22. „Dani dječjih vrtića Grada Zagreba“ završit će zajedničkom aktivnošću svih dječjih vrtića, djece, roditelja i svih djelatnika na Bundeku u nedjelju 13. svibnja od 10.00 do 13.00 sati. Očekuje se veliki broj posjetitelja, roditelja, djece i odgajatelja svih dječjih vrtića Grada Zagreba za koje će se organizirati niz edukativnih i zabavnih aktivnosti. Organizirat će se i sportske igre za  odgajatelje i roditelje  te  će  se  proglasiti tri najuspješnija vrtića u sportskom natjecanju.

U „Danima dječjih vrtića Grada Zagreba“ ogledat će se sva raznolikost i bogatstvo poticaja koju djeca i roditelji imaju u dječjim vrtićima Grada Zagreba, a koje im osigurava Grad Zagreb. Cilj obilježavanja “Dana dječjih vrtića Grada Zagreba” oduvijek je bio senzibilizirati javnost za potrebe djeteta i skrenuti pozornost javnosti na važnost stručnog rada s djecom predškolskog uzrasta koja su budućnost ovog društva.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: zagreb.hr

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close