Lifestyle

Bob Marley postaje zaštitno lice prvog globalnog brenda marihuane

Legendarni reggae glazbenik i veliki ljubitelj marihuane Bob Marley, uskoro će, posthumno, postati zaštitno lice “prvog globalnog brenda marihuane”.

Marleyjeva obitelj i jedna tvrtka iz Seattle-a objavile su da planiraju napraviti “Marley Natural” premijum kanabis ukorijenjen u životu i ostavštinu Marleyja.

Televizijska mreža NBC javlja da će linija proizvoda podrazumijevati kreme sa travom, zatim dodatke kao što je vaporizeri za elektronske cigarete te jamajkanski kanabis od biljaka od kojih je slavni umjetnik radio džoint veličine prsta.

„Marley Natural“ bit će prvi moderni korisnički brend marihuane koji će se prodavati u zemljama gdje je legalizirana upotreba kanabisa u rekreativne svrhe (Aljaska, Oregon, Colorado, Washington).

“Ovako bi trebao izgledati kraj prohibicije”, riječi su Brendana Kennedyja, vlasnika ovog brenda.

“Bob Marley počeo je inzistirati na legalizaciji marihuane prije 50 godina. Mi želimo završiti  ono što je započeo”, rekla je Cedella Marley (njegova kćer) i dodala: “Prirodno je da tata bude dio ovoga. On bi rekao: Napravi putanju za pozitivan dan”.

Tekst: direktno.hr

Foto: i1.mirror.co.uk

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Povezane objave

Back to top button
Close