Scena

Boa feat. Remi: Daleko u proljeće

Ususret novom albumu “Dok glazba traje” i zagrebačkom koncertu 4. veljače, grupa Boa predstavlja novi singl i spot za pjesmu “Daleko u proljeće” koju su snimili u suradnji s Remi.


Suradnja s Remi je bila zaista fenomenalna od prve sekunde u studiju Saše Miočića pa sve do rada na ovom video spotu. Atmosfera je bila sjajna i mislim da smo svi prezadovoljni odrađenim” komentirao je Mladen Puljiz novi singl, za koji je video režirala članica grupe Boa, Petra Oreč: “Pjesma mi je bila zaista izazov jer sam pokušala spojiti nespojivo. Glavna ideja za kojom sam se vodila bila je dizajn albuma koji je podosta hladan i jednostavan , a naslov pjesme kao i ona sama, govori o nečem lijepom i toplom.”

Novi album ime je dobio prema istoimenom singlu, a ukupno će brojati 10 pjesama uključujući i singl “Svemirski prijatelji”. Članovi grupe Boa svoje su fanove odlučili nagraditi i s dodatnim bonus CD-om koji sadrži još 19 pjesama, odnosno digitaliziranih snimaka, snimanih u razdoblju od 1975 do 1977. iz doba srednjoškolskih dana Mladena Puljiza i Slavka Remenarića.

 

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close