SportGrad Zagreb

Blue Bike Zagreb u Dvorani slavnih

Prema ocjenama turista, vodeći svjetski portal za putovanja TripAdvisor uvrstio je biciklističku turu Blue Bike Zagreb u Dvoranu slavnih, a vi otkrijte zašto je ona oduševila mnoge jer smo sigurni da će oduševiti i vas.


Svjetski portal za putovanja TripAdvisor uvrstio je biciklističku turu Blue Bike Zagreb u Dvoranu slavnih (Hall of Fame) i time je ona ušla među deset posto najboljih turističkih usluga u svijetu. Riječ je o turističkom razgledavanju grada na biciklima, koje je prije šest godina, kao prvu uslugu te vrste u Hrvatskoj, pokrenula mala obiteljska tvrtka, a turisti s oduševljenjem odmah prihvatili. To je biciklističkoj turi Blue Bike Zagreb priskrbilo TripAdvisorov certifikat izvrsnosti šest godina zaredom i kao kruna uspjeha sada rezultirao i ulaskom u Dvoranu slavnih.

Blue Bike Zagreb u ponudi ima nekoliko vrlo zanimljivih tura, one se svakodnevno organiziraju tijekom cijele godine i na vama je samo da odaberete kojim ćete smjerom pedalirajući krenuti u istraživanje grada. Na tim turama vodiči će vas upoznati s najvažnijim kulturno-povijesnim znamenitostima grada, pokazati Novi Zagreb ili povesti na posebno atraktivnu turu brdskim biciklima na Medvednicu s posjetom Medvedgradu – srednjovjekovnoj utvrdi iz XIII. stoljeća. Oni će vam otkriti puno zanimljivosti iz zagrebačke povijesti, ali i gradske svakodnevice te informirati o događanjima u gradu, gdje se možete zabaviti ili pak dobro jesti. Pridružite se i otkrijte zašto je ova tura oduševila već mnoge turiste, jer sigurni smo da će oduševiti i vas.


 

Tekst: TZGZ

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close