LokalnaGrad ZagrebPolitika

N1 piše: BLOKIRAN JE AGROKOR!

Portal N1 objavio je kako je osim Belja, o kojemu su pisali još jutros, u blokadi i račun Agrokora, Leda, Jamnice, Tiska, PIK Vrbovca i Velproa. Od Fine su doznali da Konzum nije blokiran, kao ni Roto dinamic.

Zadužnice su očigledno aktivirane na brojnim mjestima. Na Zagrebačku burzu stigla je obavijest da će se normalno nastaviti s trgovanjem dionicama Belja i da će se normalizirati plaćanja. Belje je poručilo kako će se “blokada riješiti u najkraćem mogućem roku” te da ispunjenje budućih obveza nije dovedeno u pitanje.

“Belje obavještava nadležne institucije, dioničare i javnost da je dana 31. ožujka došlo do blokade žiro računa tvrtke. Nadalje, Belje obavještava javnost da će se navedena blokada riješiti u najkraćem roku te da Društvo nastavlja normalno poslovati te da ispunjenje budućih obveza nije dovedeno u pitanje”, stoji u odgovoru Belja na upit Zagrebačke burze.

Podatak o blokadi računa Belja potvrđuju i javno dostupni podaci iz servisa Financijske agencije FINA InfoBlokade. Blokadu Jamnice potvrdili su i sa Zagrebačke burze – ističke portal N1.Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Izvor: N1

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close