KolumneZdravlje

BLOGER KRULE: “Zika virus”… sve boleštine prije njega su nula kaki je taj Zika

Sjećate li se vi one ptičje gripe kod nas u Hrvatskoj? Majket mile… ustrašilo nas tad da smo se bojali sveg što maše krilima. Vrabac, inače pitoma ptičica, u to vrijeme je bio ka da sije smrt na koga god se posere. Ono su negdje našli mrtvog labuda, pa se sjatilo 200 naših stručnjaka u plastičnim odjelima… ka iz američkih filmova… krutejebo spremiše labuda u kombi i pod rotirkama ga odvezoše ka da je Barac Obama a ne labud. Pa sjećate li se onih scena negdje iz Slavonije kako su lovili kokoši ljudima po dvorištu. Ka da je pala nekva kokošja atomska bomba, pobili sve kokoši u krugu 30 kilometara. Nekva jadna baba kukala “Pobiše mi svih 6ero! Štoću sad mila majko!!!” Tih dana svi izbjegavali jesti piletinu… puretinu… nojevinu… a tek strašenja preko tevejca “Ako vidite mrtvu pticu, ne prilazite joj!”… a led te jebo, valjda inače sjednem kraj nje pa brljam prstima po njoj?

Prije toga bila ono kravlje ludilo… pa nekva pička materna sa svinjskom gripom… a sad evo… najavljuju nekvo govno od virusa što ga komarac prenosi… dadoše mu ime “Zika virus”. Što je najinteresantnije, kako god izmisle tu novu boleštinu, uvijek je ta nova boleština opasnija od one prijašnje stare. Slično reklami za Ariel deterdžent… kako izmisle novi, tako pljuju po starom:

– “Sa onim prije niste mogli oprat zasrane gaće, al zato sa ovim novim Arielom, ama neš više srat u školjku neg direktno u gaće, a onda zgrabi šaku novog ariela i turi je u gaće, popišaj se unj, promješaj malo kukovima i vidćeš das ti gaće čiste!”

Eto tako i taj novi “Zika virus”… sve boleštine prije njega su nula kaki je taj Zika. Što je najgore… sad će ovi naši oformiti nekvu vrhovnu agenciju za obranu od novog virusa pa će po kućama slati ove državne službenike u plastičnim odjelima da love komarce… pa kad ulete u stan

– Gospodine… pregledali smo cijeli stan. Vi nemate niti jednog komarca… ali imate televizor!
– E… i?
– Eeeeee…. a plaćate li tv pretplatu???

Najebašmo kako god okreneš…Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close