Društvene mrežeTurizamIzdvojeno

Bloger Krule predvidio velike popuste zbog koronavirusa: “Saću napokon otići ka čojk na more”

Ministar turizma Gari Cappelli je na konferenciji Nacionalnog stožera civilne zaštite najavio je akciju za domaće turiste pod nazivom “Tjedan odmora vrijedan”, zbog mogućih šteta uzrokovanih epidemijom koronavirusa.


“Snažnije i jače ćemo ići s promocijom Hrvatske za domaće turiste, za one koji su htjeli putovati za uskršnje praznike ćemo sljedeći tjedan predstaviti akciju pod nazivom ‘Tjedan odmora vrijedan’. Usluge onih koji su se prijavili, a to su pružatelji usluga smještaja, hrane, prijevoza, nacionalni parkovi poput Plitvica, Jadrolinija, Croatia Airlines, njih se već preko stotinu javilo koji žele pružati usluge s pedeset posto popusta za domaće goste. To je pokušaj da se turističkim djelatnicima i onima koji će sigurno imati neke minuse malo olakša”, rekao je ministar.

Akciju koju najavljuje ministar Capelli je još u veljači predvidio i Bloger Krule u objavi na Facebook stranici “Obrana i zaštita od gluposti”, a koje se možete prisjetiti u nastavku:

„Evo čitam kako je koronavirus došao kod nas u Hrvatsku… taman pred ljeto. Saću napokon otići ka čojk na more 10… 15 dana. Biti će apartmana po 8 eura dan, puni pansion.

Luftao bi jaja na plaži… a po 40 metara oko mene nikog. Zvao bi gazdu apartmana, nek mi ručak donese na plažu… i nek ponese brusilicu da si odsječem nokte na nogama. Drugi dan na Hvar u restoran:

– “Može lonac graha?”
– “Imamo gospodine platu, orada, brancin i grdobina, sve za 2 eura!”
– “Dajde onda i graha i platu! Ko je onaj što plače na terasi?”
– “Vlasnik restorana gospodine”
– “Točno ga razumijem. Tako sam i ja 30 godina plakao što ne mogu na more. Daj mu gajbu pive na moj račun!”

Navečer bi otišao na Zrće, u praznom klubu pijan skakao u bazenčiću, dobacivao Davidu Guetti “Pojačaj do ibera, ne štedi te šarafe ćaća te u…o!”. Dileri bi prvu kilu ekstazija davali džaba a svaku sljedeću po euro. Jeo bi taj ekstazi ko kokice, iz guzice bi mi ispadao, golubovi bi ga kljocali iza mene… kasnije bi gol plesao zagrljen s jatom nadrogiranih golubova… 500tinjak golubova bi me nosili zrakom a ja raširenih ruku pjevao “Zamislio stari sokol da će umrijeti!”

Taksi bi platio da me cjel dan vrti u rotoru.
U klubu bi platio Rozgi da ne pjeva.
Zavrtio bi rundu pića arapskom šeiku koji ne zna da je kod nas koronavirus… kolege smo j….a.
Gliser bi me u padobranu vozio cijeli dan, spavao bi zraku.

Napokon došao red i na nas da si priuštimo more… eeeeeeheeeee, nije to mala stvar j…..o.”Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara


Foto: screenshot Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close