Lifestyle

Bloger Krule o novogodišnjim željama prosječnog Hrvata: “Imali za paštetu svi! Našli flaša u kontejnerima!”

Poznati lički satiričar Bloger Krule još jednom je oduševio je svoje fanove na Facebooku duhovitom objavom u kojoj je opisao probleme društva u kojemu živimo.


Krule se ovaj put osvrnuo na priču o najboljoj studentici jednog fakulteta koju je nakon diplome dočekalo stručno usavršavanje za 2600 kuna.

Neki dan naletim na frendicu… mala joj diplomirala… proglašena najboljom studenticom generacije… mala odma dobila posao… ja reko “Čuo sam da ti je mala odmah dobila posao?”… kaže ona “Da, stručno usavršavanje za 2 600 kuna… godinu dana”

Mozete li vi zamisliti, bilo gdje u Europi, na bilo kojem sveučilištu, studenta generacije… koji je dobio posao… za plaću od… 346, krutejebo, eura!?

U nastavku objave Krule je u svom poznatom satiričnom stilu opisao što sve želi građanima Hrvatske u novoj 2018. godini. Pročitajte cijelu objavu koja je u kratkom vremenu prikupila preko 10.000 lajkova i koja je podijeljena 533 puta!

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: Bloger Krule Facebook

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close