Turizam

Bloger CNN-a Fedykovych: Veliki slap na Plitvicama oduzima dah!

Pavlo Fedykovych, ugledni putopisac i turistički bloger koji piše za CNN i Lonely Planet, dao je intervju za novi turistički magazin The Plitvice Times.


Pavlo je nedavno sudjelovao na Instameetu na Plitvičkim jezerima. Bio je to njegov prvi Instameet i drugi posjet Plitvičkim jezerima. Pavla je oduševio obilazak Plitvičkih jezera i posjet Plitvičkim dolinama, ali i gurmanski dio Instameeta odnosno degustacija lokalnih specijaliteta od kojih mu se najviše svidio sir škripavac.

Pavlo posjećuje Hrvatsku od svoje 11. godine, a impresivne fotografije koje je snimio na Instameetu koristit će za svoje članke o Hrvatskoj

Svidjela mi se svaka od lokacija koje smo posjetili. Najimpresivniji dio obilaska Plitvičkih jezera bio je Veliki slap koji oduzima dah. Svidio mi se i obilazak Plitvičkih dolina. Posjetili smo fascinantne Baraćeve špilje, vidjeli ruševine Starog grada Drežnika i upoznali jelene na ranču Dolina jelena. Odlično iskustvo, rekao je Pavlo za The Plitvice Times.

Cijeli razgovor s Pavlom pročitajte na The Plitvice Times

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Foto: The Plitvice Times

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close