VijestiKarijera

Blagdan svetog Mihovila – nebeskog zaštitnika policajaca

29. RUJNA

Ministar obrane Mario Banožić uputio je u utorak, 29. rujna 2020. godine čestitku pripadnicama i pripadnicima policijskih snaga Republike Hrvatske i djelatnicima Ministarstva unutarnjih poslova RH povodom Dana policije i blagdana sv. Mihovila:

“Svim pripadnicama i pripadnicima policijskih snaga Republike Hrvatske i djelatnicima Ministarstva unutarnjih poslova Republike Hrvatske, u ime Ministarstva obrane i Hrvatske vojske te u svoje osobno, čestitam Dan policije i blagdan svetog Mihovila.

Uz neizmjerno poštovanje zbog savjesnog i odgovornog čuvanja sigurnosti svih naših građana i naše domovine, upravo na današnji dan želim vam izraziti posebnu zahvalnost zbog iskazane humanosti i profesionalizma u ovim vrlo zahtjevnim i izazovnim vremenima.

Uspješnim suočavanjem sa svakom novom zadaćom koja se pred vas postavila, dokazali ste još jednom svoju sposobnost, dosljednost i snagu zajedništva te potvrdili kako zajedno s Hrvatskom vojskom činite temelj sigurnosti; vi ste uistinu drugo ime sigurnosti.

Budućnost pripada hrabrima, pripada onima koji žive i rade za plemenite ideale i stvaraju bolje sutra za generacije koje dolaze. Taj zadatak ponekad nije nimalo lak i zato neka vas zagovor sv. Mihovila prati na svakom vašem koraku, kako poslovnom, tako i privatnom.

Hvala vam što ste se u svakom trenutku spremni beskompromisno staviti u službu svoje države i naroda.”

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: MORH | Foto: wikimedia commons

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close