VijestiSport

Najbizarnije izjave poznatih sportaša

David Beckham, Shaq O’Neill, Michael Owen, Steven Gerrard i ostali veliki sportaši prije svega su u medije ušli zahvaljujući svom sportskom umijeću. No kada su već postali slavni širokim masama morali su se početi ‘boriti’ i s mikrofonima medija koji su ih pokušali što iskrenije približiti navijačima.


A kako to obično biva, u takvim se situacijama izrode i poneke izjave koje često kroz godine postanu veće i od samih autora. Mi smo vam izdvojili 20 najzanimljivijih, a poredak nije nužno odraz kvalitete izrečenog.

20. Današnji tv komentator, a do prije godinu jedna od najvećih zvijezda košarke Shaquille O’Neill propisno se osramotio prilikom posjeta Grčkoj. Na pitanje novinara “Da li ste posjetili Partenon dok ste bili u Grčkoj?”, Shaq je odgovorio: “Stvarno se ne mogu prisjetiti svih klubova u kojima smo partijali”. Čini se da osim slobodnih bacanja, ni povijest nije jača strana O’Neillu.

19. Kontroverzni košarkaš Dennis Rodman koji je u zadnje vrijeme najpoznatiji po druženju sa sjevernokorejskim dikatorom nije baš slušao u školi.

Kemija? To je onaj predmet što vas tjeraju da ga učite u osnovnoj školi gdje vas uče kako je 2+2=5 ili nešto tako.”

18. Igrač bejzbola Carl Everett proslavio se sa svojom izjavom o postanku svijeta. Everett naime ne vjeruje u postojanje dinosarua.

Bog je stvorio sunce, nebo, zvijezde. Stvorio je Adama i Evu. To sve piše u Bibliji, ali nigdje ne piše ništa o dinosaurima. Ne možete reći da su postojali ako ih nitko nije vidio. Neki ljudi su vidjeli Adama i Evu, dinosaure nitko nikad “, ispalio je Everett i ostao živ.

17. Drugi igrač bejzbola Pedro Guerrero ljut je bio na novinare, jer ga očito ne razumiju na razini kakvoj on želi.

Često pišete ono što sam ja rekao, a nikad ono što sam mislio”,  rekao je Guerrero, veliki pobornik telepatije.

16. Koncepcija muškosti zanimljiv je pojam za bivšeg igrača američkog nogometa Torrina Polka.

Trener se prema nama ponaša kao prema muškarcima. Dopušta nam da nosimo naušnice”, rekao je Polk, očito veliki ljubitelj nakita.

15. Ron Artest, u novije vrijeme poznatiji kao Metta World Peace izjavio je ovo kad su ga pitali o planovima za budućnost.

Planiram pokrenuti diskografsku kuću, izbaciti svoj CD. Planiram i liniju odjeće. U zadnje vrijeme pišem i svoje memoare, puno toga radim u isto vrijeme. Trudim se biti pozitivan, veliki sam ljubitelj Nobelove nagrade za mir”, rekao je Metta World Peace.

14. David Beckham veliki je ljubitelj religije, ali ne zna točno koje. Kad su ga pitali planira li krstiti Brooklyna Becks je odgovorio.

Da, planiram ga krstiti. Samo još nisam odlučio unutar koje religije ću to obaviti”,  rekao je pobožni Becks.

Pročitajte više na 24sata.hr

 


 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close