Tech

Bivši ‘pirat’ Arash Pendari dolazi na Digital Shapers konferenciju: ‘Korisnici žele isključivo personalizirani sadržaj’

Vlasnik Vionlabsa će otkriti je li Netflix dobar streaming servis, koje su posljedice ilegalnog skidanja video sadržaja s interneta i kako pronaći platformu koja filtrira sadržaj prema interesima korisnikaNa ovogodišnje izdanje RTL-ove konferencije Digital Shapers, čija je središnja tema digitalizacija, dolazi i bivši ‘pirat’, a danas vlasnik tvrtke Vionlabs koja poboljšava korisničko iskustvo za sve ljubitelje filmova i televizije – Arash Pendari. Ovaj serijski poduzetnik, rođen u Iranu, ali odrastao u Švedskoj, prvu je tvrtku osnovao u dobi od svega 18 godina. U kinu Kaptol Boutique Cinema će ispričati sudionicima zašto je odustao od ‘piratstva’, je li Netflix zaista tako dobar streaming servis, koje su posljedice ilegalnog skidanja video sadržaja s interneta i kako uopće pronaći platformu koja uspješno filtrira sadržaj prema korisničkim interesima. Njegov Vionlabs prikuplja filmske, televizijske i VOD sadržaje, a posebnom tehnologijom omogućava korisnicima da budu izloženi sadržaju koji ih zanima. Pendari je zasigurno jedan od najglasnijih zagovornika kvalitetnih digitalnih streaming servisa.

„Kada korisnici pretražuju sadržaj, moraju otići na nekoliko web lokacija da bi pronašli sve što ih zanima, a zbog nedostatka informacija nerijetko završe s ilegalno skinutim filmovima ili serijama. Upravo sam zbog toga odlučio napraviti platformu koja na jednom mjestu nudi sve informacije, raznovrsni sadržaj te vrhunsku AI tehnologiju koja će zaista prema preferencijama korisnika kategorizirati, a onda i ponuditi personalizirani sadržaj“, objašnjava Pendari.

Organizator konferencije Digital Shapers, RTL Hrvatska, svjestan je koliko je dubinska transformacija medija, gospodarstva i cijelog društva nužna te zato svake godine u Zagreb dovodi zanimljive međunarodne govornike poput Pendarija kako bi predstavili svoja digitalna rješenja, podijelili svoja iskustva i prakse te prenijeli svoja znanja.

Ulaznice za Digital Shapers konferenciju koja se održava 28. studenog već su u prodaji putem sustava Entrio, a njihova early bird cijena do 1. studenog je 600 kuna. Sve informacije o konferenciji dostupne su na službenoj web stranici Digital Shapers i Facebook stranici.


Čuo si za metaverzum i virtualnu stvarnost, ali ne znaš o čemu se radi? Sve o tim temama možeš pročitati na ovom linku.

Voliš Plitvice ali ne možeš doći u razgledavanje? Informiraj se o turističkim temama klikom ovdje.

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close