Ličko-senjska županijaPolitika

Za bivšeg gradonačelnika Gospića izmišljeno radno mjesto?

Zapošljavanje preko veze i izmišljena radna mjesta već su dobro poznata praksa u Hrvatskoj,  a najnoviji primjer dolazi iz centra Ličko-senjske županije.


Članovi bivše gradske vlasti Grada Gospića nakon gubitka na izborima nisu morali dugo čekati na novi posao.

Ličko senjska županija je 10. studenog objavila natječaj za tri radna mjesta. Već neko vrijeme nagađalo se da je mjesto pročelnika – tajnika Tajništva Ličko-senjske županije rezervirano za bivšeg gradonačelnika, a mjesto voditelja Odsjeka za školstvo, kulturu, tehničku kulturu, informiranje i sport u Upravnom odjelu za društvene djelatnosti za bivšu zamjenicu gradonačelnika Martu Grgurić.

Županijsko povjerenstvo za provedbu natječaja 27. studenog je objavilo da će se idući ponedjeljak održati pisano testiranje i intervju kojima će pristupiti jedini kandidat koji je zadovoljio formalne uvjete natječaja za radno mjesto pročelnika – tajnika Tajništva Ličko-senjske županije.

Pisano testiranje i intervju provodi se u cilju prethodne provjere znanja i sposobnosti kandidata koji ispunjavaju formalne uvjete iz natječaja objavljenog 10. studenoga 2017. godine u «Narodnim novinama» br. 109 i ispravkom u br. 110 za imenovanje pročelnika/ce i prijam službenika/ce u upravna tijela Ličko-senjske županije. Prethodnoj provjeri znanja i sposobnosti može pristupiti samo kandidat koji ispunjava formalne uvjete iz natječaja: PETAR KRMPOTIĆ, Gospić, piše u objavi povjerenstva.

Radi li se ovdje o slučajnosti ili nečemu drugome, procijenite sami.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: LIKACLUB

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close