Politika

Bitorajac podržao preživjelog kornatskog vatrogasca: Frane još čeka odštetu. Kaj se čeka?

Zagrebački glumac Rene Bitorajac uputio je javnu potporu vatrogascu Frani Lučiću koji ni 12 godina nakon kornatske tragedije nije dobio naknadu štete.


Ni 12 godina nakon tragedije na Kornatima Frane Lučić nije dobio odštetu. Na sudbinu jedinog preživjelog vatrogasca stravične tragedije nije ostao imuni ni Rene Bitorajac koji je javnu podršku Lučiću uputio putem društvenih mreža, piše Večernji list.

“Podrška Frani Lučiću, jedinom preživjelom vatrogascu iz kornatske tragedije koji ni nakon 12 godina nije dobio odštetu! Kaj se čeka???“, upitao se Rene uz fotomontažu na kojoj izlazi iz plamene buktinje u vatrogasnom odijelu.

Njegova objava izazvala je pravu lavinu na društvenim mrežama koju, priznaje nam glumac, nije očekivao.

“Mislim da je moj potez razumljiv i da bi mu svi trebali pružiti podršku. Franu sam upoznao na Supertalentu prije nekoliko godina kada je nastupio s orkestrom. On je drag i dobar čovjek. Kad vidite uživo koliko mu je život upropašten, ne možete ostati imuni na to. Sad ga država već 12 godina maltretira, a vidimo na koje sve druge stvari troše novac – ogorčeno nam govori Bitorajac koji se u ažurnost našeg pravosuđa uvjerio i na svojoj koži.

Frane Lučić s odvjetnikom Kornatska tragedija Frane Lučić došao u DORH, trebao bi postići nagodbu oko naknade štete.

Želiš se uključiti u našu zajednicu i svakodnevno primati poruke s terena te se družiti s Ličankama i Ličanima? Ili si naš/a iz Ličko-senjske, pa odmah postaješ dio dobrog društva? :) Uključi se u Viber zajednicu klikom na linku Lika Club | Najčitanije 🔥

 

Komentari

Komentara


Izvor: Večernji list | Foto: Instagram

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close