Društvene mrežeTech

Bitka na društvenim mrežama: Pomozite da Eiffelov toranj zasja u hrvatskim bojama!

Na društvenim mrežama je krenuo pravi mali rat između korisnika. Naime, Eiffelov toranj u Parizu će zasjati u bojama države čije se ime najčešće pojavi na Facebooku, Twitteru i Instagramu u nekom danu.


Korisnici društvenih mreža iz Hrvatske, ali i drugih zemalja su se tako uključili u pisanje hashtaga uz međunarodnu skraćenicu imena svoje zemlje kako bi poznati toranj zasjao u bojama jedine i najdraže domovine.

Za Hrvatsku je tako potrebno upisati #CRO, naravno što više puta. Hrvatska je na dobrom putu da Eiffelov toranj već danas zasja u crvenoj, bijeloj i plavoj bolji, barem je tako napisano na fan stranici hrvatskog reprezentativca Marija Mandžukića na kojoj se poziva što više korisnika da upišu #CRO i tako pomognu Lijepoj našoj.

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Izvor: sportske.jutarnji.hr | Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close