VijestiTech

Bitcoin, novac budućnosti?

Nemoguće je da negdje u posljednje vrijeme niste naletili na fenomen zvani bitcoin, makar samo u nekom naslovu ili bombastičnoj najavi. I svejedno znate li baš sve o kriptovalutama ili ste tek prvi put čuli za bitcoin, sigurno vas je zagolicala mašta – krije li se neko bogatstvo u tom svijetu digitalnih valuta.


Iako im mnogi nisu prognozirali svijetlu budućnost, nema sumnje da su eksplozijom popularnosti u posljednjih nekoliko mjeseci kriptovalute postale sastavni dio našeg društva i najavile veliku budućnost digitalnog novca. I opet se vraćamo na pitanje – možemo li uloviti taj vlak pun zlata ili je tek riječ o napuhanom balonu.

Bez obzira na kratkoročne scenarije, bitcoin i ostale digitalne valute su se već čvrsto pozicionirale u današnje društvo pa se tako njima mogu plaćati proizvodi i usluge širom svijeta, a u Hrvatskoj još od 2014. postoje i bankomati koji se povezuju sa vašim bitcoin računom i najnormalnije vam isplaćuju kune. Piše 24sata.hr

Više na 24sata.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara


Foto: pixabay

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close