Kućni ljubimciLifestyle

Biste li svom ljubimcu dali tradicionalno dječje ime?

Biste li svojoj maci dali ime Ivana ili psa nazvali Petar? Upravo je trend davanja tradicionalnih muških i ženskih imena kućnim ljubimcima ono što začuđuje mnoge roditelje.


Stranica Rover.com provela je istraživanje o kućnim ljubimcima u Velikoj Britaniji i ustanovila da se u top 20 najpopularnijih psećih imena nalazi čak 18 najpopularnijih dječjih imena.Trend davanja ljudskih imena životinjama sve je jači, ali nisu svi njegovi pobornici. Neki roditelji smatraju da to nije primjereno i da bi tradicionalna ljudska imena ipak trebala ostati rezervirana isključivo za – ljude.
S druge strane, mnogi ne vide nikakav problem u tome da voljeni kućni ljubimci nose ljudska imena jer su oni ionako dio obitelji.Top 5 ‘muških’ imena za pse
1. Charlie
2. Jack
3. Jasper
4. Dexter
5. MiloTop 5 ‘ženskih’ imena za mačke
1. Lily
2. Chloe
3. Lucy
4. Bella
5. Luna


Tekst: zadovoljna.dnevnik.hr

Dio si dobrog društva na Lika Clubu, a htio bi kupiti i zanimljive proizvode? Posteri, majice, suveniri, magazini, hrana i kozmetika – u novoj ličkoj web trgovini koja ima preko 300 atraktivnih artikala! Otvori ju na linku PLITVICE SHOP i nešto iz bogatog asortimana naruči na svoju kućnu adresu. Dobrodošao!

 

Komentari

Komentara

Oznake

Povezane objave

Back to top button
Close